Websites

Ad vindt het geweldig om met websites bezig te zijn. Naast de technische aspecten vindt hij het leuk zich in te leven in de doelstellingen van de klant, en de vraag te vertalen in een website die bij de klant past.

Resultaten zijn er. De websites die reeds zijn opgeleverd zijn goed ontvangen, en leveren vaak resultaat op. Voor een relatief klein budget is al een gepersonaliseerde website mogelijk, die daarna door de opdrachtgever zelf kan worden onderhouden.

Webdesign Expertise


Joomla 3 95%
VirtueMart 85%
Design 65%
Social Media 85%
Linux 85%
Windows Server 93%
 

Vroeger belde Ad nog in met een modem op bulletinboards. Toen het echte internet er aan kwam werd dat al gauw veranderd in een account bij XS4all. Zoeentje met een modem inbellen en na veel gekraak verbinding met internet. Vanaf dat moment is hij de ontwikkelingen gaan bijhouden en al snel werd de eerste mailserver en website gemaakt. Alle nieuwe ontwikkelingen zijn daarna op de voet gevolgd en uitgeprobeerd.

 

Voor onze websites maken we gebruik van diverse tools. Voor de hosting kiezen wij altijd voor het immer betrouwbare linux, voor onze websites het geweldige Joomla. Voor speciale oplossingen is er altijd een ruime keuze uit plugins en componenten te putten. De layout voor onze standaardwebsites maken we vaak in een template generator, zodat je altijd een op maat gemaakte layout hebt die je niet op een andere website tegenkomt. Voor de grotere websites met meer budget kiezen we soms voor commerciele thema's, of ontwikkelen we ze zelf.

werkwijze

Bij al onze websites hanteren wij de volgende werkwijze:

  • We inventariseren je wensen, bespreken de mogelijkheden, en werken dit uit in een offerte.
  • Als je hier mee accoord gaat bouwen we een z.g. praatplaatje, op basis van de toekomstige echte website, je ideeën komen tot leven en misschien wil je nog wat bijstellen.
  • We verwerken teksten, afbeeldingen en navigatie in het praatplaatje, je kunt tijdens het gehele proces meekijken.
  • Uiteindelijk is het praatplaatje de echte website geworden, ben je tevreden? Dan zetten we de website online.
Meer in deze categorie: « Webshops Computers »

Volg ons op Facebook