Ad

Ad

We komen regelmatig in aanraking met klanten van wie een website is gehacked. De oorzaak?  Na het laten bouwen van de website geen onderhoud (laten) uitvoeren.

Joomla onderhoud

18, nov, 2016

Na oplevering van een website dient er regelmatig onderhoud te worden uitgevoerd.  In de regel bestaat dit uit het controleren van de beveiliging van uw website, en uit het bijwerken van (security) updates en nieuwe versies.

Crypto-locker virus

20, mrt, 2015

Op dit moment hebben veel bedrijven en particulieren te maken met het cryptolocker virus. Het cryptolocker virus is een uitvoerbaar programma, dat meestal via mail wordt verspreid. Doordat het een aantrekkelijke naam heeft zijn er mensen die helaas door de bijlage te openen het virus activeren.

Groenendaeler kennel van de Cart Hill Village was toe aan een nieuwe website. De vorige website was namelijk een van de eerste websites die wij gemaakt hebben en dateerde uit 1998 (!!!)
De onlangs door ons opgeleverde webshop https://www.doehz.nu heeft het webshop-keurmerk behaald. Dank zij de veilige betaalmethoden, de opzet van de website, en en het respect van de eigenaar voor zijn klanten is dit keurmerk zonder problemen toegekend. Wij zijn blij met dit resultaat.

OfficeFLEX heeft voor het Dorpsnieuws van Zevenbergschen Hoek een nieuwe website gerealiseerd. Al sinds 2007 hebben we een website draaien met het laatste dorpsnieuws. We hebben een nieuwe  responsive website gemaakt die er ook nog eens goed uit ziet.  Berichten worden automatisch naar Twitter en facebook doorgezet, waardoor social media goed bediend wordt.

De site is een upgrade van de oude Joomla 2.5 website, dus de content is behouden gebleven. Er wordt gebruik gemaakt van K2 voor artikelbeheer.

De website is te bekijken op http://www.zbhoek.nl

 

 

Algemene voorwaarden

25, sept, 2014

1. ALGEMEEN

Officeflex, gevestigd aan de Frisostraat 12, 4765 BT Zevenbergschen Hoek, ingeschreven onder KvK-nr: 20096303 zal in deze algemene voorwaarden worden aangeduid met OfficeFLEX. De klant of contractpersoon zal in deze algemene voorwaarden worden aangeduid met afnemer. OfficeFLEX is een handelsnaam van 4uiter Automatiseringsdiensten.

Volg ons op Facebook