Computers

Door zijn ruim 25 jarig verleden in de ICT is Ad redelijk all-round te noemen. Hij poetst virussen van een laptop, maar bouwt ook een linux server op, of installeert een gevirtualiseerde omgeving met meerdere servers, die je dan weer vanaf je Iphone kan benaderen.

Affijn, we maken er niet veel woorden aan vuil, if you have a problem, call the A-team. Je kan natuurlijk ook gewoon het contactformulier op de website gebruiken.

 

 

Computers en Laptops


Virussen verwijderen 95%
(Her)Installatie met behoud van gegevens 85%
Netwerken en WIFI 85%
Backups en Restore 85%
Training en uitleg 85%
Tot 10 tellen 100%
 
Voor onze websites maken we gebruik van diverse tools. Voor de hosting kiezen wij altijd voor het immer betrouwbare linux, voor onze websites het geweldige Joomla. Voor speciale oplossingen is er altijd een ruime keuze uit plugins en componenten te putten. De layout voor onze standaardwebsites maken we vaak in een template generator, zodat je altijd een op maat gemaakte layout hebt die je niet op een andere website tegenkomt. Voor de grotere websites met meer budget kiezen we soms voor commerciele thema's, of ontwikkelen we ze zelf.

Als systeembeheerder en ICT Manager voor grote organisaties kwam Ad in aanraking met de meest uiteenlopende facetten. Van het ondersteunen van gebruikers tot het aanleggen van netwerken, van het bouwen van websites tot het inrichten van de kantoorautomatisering en het aanleggen van netwerken. De historie gaat van Novell tot Windows 2012 R2 Server, en van MS-DOS tot Windows 8.1. Ook Voip telefonie (Avaya, Asterisk) hebben zijn grote interesse. Naast de geeigende softwarepakketten altijd een grote interesse voor Open Source.

Meer in deze categorie: « Websites Joomla onderhoud »

Volg ons op Facebook