Joomla hacks oplossen

We komen regelmatig in aanraking met klanten van wie een website is gehacked. De oorzaak?  Na het laten bouwen van de website geen onderhoud (laten) uitvoeren.

Joomla onderhoud

Na oplevering van een website dient er regelmatig onderhoud te worden uitgevoerd.  In de regel bestaat dit uit het controleren van de beveiliging van uw website, en uit het bijwerken van (security) updates en nieuwe versies.

Webshops

Met Virtuemart en Joomla heb je perfect gereedschap in handen om een goede webshop te maken.  Alle nederlandse diensten bieden goede ondersteuning voor vertaalsystemen, verzendsystemen en Boekhoudkoppelingen.

Computers

Door zijn ruim 25 jarig verleden in de ICT is Ad redelijk all-round te noemen. Hij poetst virussen van een laptop, maar bouwt ook een linux server op, of installeert een gevirtualiseerde omgeving met meerdere servers, die je dan weer vanaf je Iphone kan benaderen.

Websites

Ad vindt het geweldig om met websites bezig te zijn. Naast de technische aspecten vindt hij het leuk zich in te leven in de doelstellingen van de klant, en de vraag te vertalen in een website die bij de klant past.

Volg ons op Facebook